Fotogallerij

 

Onze nieuwste aanwinst is dé trend uit Amerika namelijk de V-Part. Met de V-Part wordt in een handomdraai extra volume vanaf de aanzet tot in de punt van het haar gecreëerd. Estee Paris heeft aan de hand hiervan zelf een V-Part Plus ontwikkelt welke volume geeft en een haarverlenging samen.

De V-Part is een haarstuk waar de V-vorm uit de voorkant van het haarstuk is gesneden. Dit met als doel dat het eigen haar wordt afgedeeld in de V-vorm, gelijk aan het uitgesneden deel van het haarstuk. Deze afdeling is aan de voorkant boven op het eigen hoofd. Een V-Part oogt zo natuurlijk doordat je eigen haargrens zichtbaar is en niet die van een haarstuk. Door deze unieke afdeling ziet niemand dat je een haarstuk draagt.

Estee Paris | in doos | vpart vpart plus vpart xl

De V-Wig is een pruik waar de V-vorm uit de voorkant van de pruik is gesneden. Dit met als doel dat het eigen haar wordt afgedeeld in de V-vorm, gelijk aan het uitgesneden deel van het haarstuk. Deze afdeling is aan de voorkant boven op het eigen hoofd. Een V-Wig oogt zo natuurlijk doordat je eigen haargrens zichtbaar is en niet die van een pruik. Door deze unieke afdeling ziet niemand dat je een pruik draagt.

Estee Paris | Gespecialiseerd in haarstukken en pruikenEstee Paris groothandel haarstukken en pruiken haaksbergenEstee Paris | Haarstuk V-Part

Wij hebben meer dan 25 kleuren op voorraad. Er zit er altijd wel een bij die het dichtst bij jouw haarkleur komt.

Webshop

De waardering van www.esteeparis.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.