Foto's V-Part

Foto's V-Part.

OP deze pagina hebben we Foto's geplaatst van onze V-Parts. Zodat jullie ook meer een beeld krijgen hoe natuurlijk dit haarstuk er uit ziet. Wij zijn best trots op deze nieuwe aanwinst.

Wat is een V-Part.

De V-Part is dé trend uit Amerika. Met de V-Part wordt in een handomdraai extra volume vanaf de aanzet tot in de punt van het haar gecreëerd. Snel en eenvoudig heb jij met dit haarstuk een mooie volle bos haar.

Wat is een V-Part Plus.

Estee Paris heeft aan de hand van de Standaard V-Part zelf ook nog een V-Part Plus ontwikkelt. Dit haarstuk geeft niet alleen volume maar maar hebben wij ook nog een hele haarverlenging aan toe gevoegd. De V-Part en de V-Part Plus zijn haarstukken waar de V-vorm uit de voorkant van het haarstuk is gesneden. Dit met als doel dat het eigen haar wordt afgedeeld in de V-vorm, gelijk aan het uitgesneden deel van het haarstuk. Deze afdeling is aan de voorkant boven op het eigen hoofd. Een V-Part oogt zo natuurlijk doordat je eigen haargrens zichtbaar is en niet die van een haarstuk. Door deze unieke afdeling ziet niemand dat je een haarstuk draagt.

Estee Paris | in doos | vpart vpart plus vpart xl

Wat is een V-Wig.

De V-Wig is een pruik waar de V-vorm uit de voorkant van de pruik is gesneden. Dit met als doel dat het eigen haar wordt afgedeeld in de V-vorm, gelijk aan het uitgesneden deel van het haarstuk. Deze afdeling is aan de voorkant boven op het eigen hoofd. Een V-Wig oogt zo natuurlijk doordat je eigen haargrens zichtbaar is en niet die van een pruik. Door deze unieke afdeling ziet niemand dat je een pruik draagt. De V-Wig is niet uit voorraad leverbaar, er zijn zoveel maten kleuren en lengtes mogelijk dat wij deze voor jou laten maken zoals jij heb wil.

Foto's V-Part

Foto V-Part Plus

Foto V-Part Plus

Foto V-Wig

Foto Wig

Foto V-Part Plus

Foto V-Part Plus

Foto's V-Part

Foto's V-Part

Foto V-Part XL

Foto V-Part XL

Foto V-Part

Foto V-Part

Wij hebben meer dan 25 kleuren op voorraad. Er zit er altijd wel een bij die het dichtst bij jouw haarkleur komt.

Shop V-Part

Shop V-Part Plus

De waardering van www.esteeparis.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.