Lang, langer, langst | Kim Kardashian

Kim Kardashian | Long hair | Blog | Lang, langer, langst | Estee Paris

Lang, langer, langst | Kim Kardashian

Heel erg lang haar is de nieuwe hype onder celebrities, gezien bij onder andere Kim Kardashian en Jennifer Lopez. Dit is vanzelfsprekend niet hun eigen haar. Zulk lang mooi haar is slechts voor weinig vrouwen weggelegd. Daarbij wisselen celebrities net zo snel van haar als van outfit. Dit doen zij met pruiken, haarstukken of extensions.

Gelukkig is tegenwoordig het dragen van een pruik niet meer iets alleen voor oma’s. De kapsel zijn prachtig modern geknipt en het ziet er ook nog eens ontzettend natuurlijk uit. De kwaliteit van het haar is voor beroemdheden die een fotoshoot doen niet belangrijk. Maar als je ervoor kiest om een -duur- haarwerk te kopen wil je er ook zo lang mogelijk mee doen. Maar hoe weet je of je er lang mee kan doen? Vrijwel alle haarwerken zien er in eerste oogopslag prachtig uit.

Estee Paris heeft met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van haarverlenging de expertise om te zien of haar daadwerkelijk van top kwaliteit is. Als je een haarwerk van Estee Paris bestelt ben je gegarandeerd van een haarwerk van hoogwaardige kwaliteit haar. Wij geven zelfs 6 maanden garantie* op alle haarwerken.

Wacht niet langer en bestel nu online een haarwerk en je hebt net zulk prachtig lang haar als Kim Kardashian. Alle haarwerken zijn in vrijwel elke gewenste kleur en lengte leverbaar.

* Alleen bij gebruik van de haarverzorging van J Beverly Hills

Share this post


De waardering van www.esteeparis.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.