Online bestellen | Hoe kies je een haarstuk of pruik uit?

Pruiken | Haarwerken | Groothandel Estee Paris

Online bestellen | Hoe kies je een haarstuk of pruik uit?

Je kunt naar een salon gaan voor een haarwerk, maar je kunt ook online een haarwerk van Estee Paris bestellen. Een prachtig haarwerk snel in huis zonder gedoe maar wel met de service van een salon

Bestel je online dan moet je rekening houden met:

 1. Soort haar
  Kies je voor Europees haar of Indian Virgin haar? Europees haar is het mooiste haar verkrijgbaar maar is duurder dan Indian haar omdat het schaarser is. En omdat Europese vrouwen hun haar niet gratis aan tempels geven vanuit religieuze redenen. Wij hebben door onze jarenlange ervaring in extensions Europees haar gevonden welke wij voor een eerlijke prijs verkopen. Ons Indian Virgin haar voldoet aan al onze hoge eisen en is dan ook van uitzonderlijk hoge kwaliteit.
 2. Het model
  Haarstuk | Je kunt kiezen uit een V-Part. Het V-part haarstuk heeft een uitgesneden V waardoor een deel van je eigen haar over het haarstuk valt. De V-Part is voor volume en de V-Part Plus voor volume en haarverlenging samen. B-part is voor volume aan de achterzijde van het hoofd. C-part voor extra volume bovenop. En een Hairpiece is een haarstuk voor volume voor boven en achterkant van het hoofd.
  Pruik | Je kunt kiezen uit een Front Lace Wig, Full Lace Wig of een V-Wig. Een Full Lace Wig is een volledige pruik welke tot aan je haaraanzet wordt geplaatst. De Full Lace Wigs hebben altijd “baby” haartjes aan de voorkant. Bij Full Lace Wigs bestaat de gehele cap zowel aan de voor als aan de achterkant uit lace. Bij een Front Lace Wig alleen aan de voorkant. Een V-Wig heeft een uitgesneden V. Een V-Wig oogt zo nog natuurlijker doordat je eigen haargrens zichtbaar is en niet die van een pruik. 
 3. De lengte
  Onze haarwerken zijn standaard 50 cm lang en de pruiken 40 cm lang. Langer of korter kan vanzelfsprekend ook. Neem dan even contact met ons op.
 4. De kleur
  Het kiezen van de juiste kleur kan lastig zijn, zeker als je bedenkt dat kleuren op een beeldscherm altijd iets anders zijn dan de werkelijkheid. Ben je niet zeker over de kleur? Stuur ons een foto of een haarlok en dan kunnen wij adviseren over een passende kleur
 5. Het gebruik
  Omdat Estee Paris alleen gebruik maakt van de hoogste kwaliteit haar kun je het haarstuk net zo kunt dragen/stylen/verven als je eigen haar. Je krijgt bij je bestelling een uitgebreide uitleg hoe je het haarwerk plaatst en moet verzorgen.
 6. De juiste maat
  Onze confectie haarwerken hebben een universele maat. Wil jij liever een speciaal voor jou op maat gemaakte haarstuk? Neem dan contact met ons op.

  Kijk in onze webshop voor het actuele aanbod

Share this post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.esteeparis.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.