ESTEE PARIS

ONLY HAIR

V Part

Estee Paris | V Part Plus | V Part XL | J Beverly Hills | 60 cm | Haarstuk

De V Part is een handgeknoopt haarstuk die je binnen een minuut zelf boven op je haar plaatst. De V-Part is een haarstuk waar de V-vorm uit de voorkant van het haarstuk is gesneden. Dit met als doel dat het eigen haar wordt afgedeeld in de V-vorm, gelijk aan het uitgesneden deel van het haarstuk. Deze afdeling is aan de voorkant boven op het eigen hoofd. Een V-Part oogt zo natuurlijk doordat je eigen haargrens zichtbaar is en niet die van een haarstuk. Door deze unieke afdeling ziet niemand dat je een haarstuk draagt.
Wil je de V Part haarstuk geheel op maat? Dat kan ook. Wij leveren dan geheel naar wens een haarstuk op maat qua kleur, dichtheid, lengte en hoeveelheid haar.

 

En niemand die ziet dat je een haarstuk draagt!

 

Liefs, Team
ESTEE PARIS

 

Meer informatie V Part

Het haarstuk is onschadelijk voor je eigen haar en is veel makkelijker te plaatsen dan clip-in extensions. Het haarstuk is handgeknoopt en gemaakt van 100% echt haar en is verkrijgbaar in Indian Hair, Zuid Europees haar en Maagdelijk onbewerkt haar.
Met de V-Part wordt in een handomdraai extra volume vanaf de aanzet tot in de punt van het haar gecreëerd. Wil je nog meer haar? Estee Paris heeft zelf een V-Part Plus ontwikkelt welke volume geeft en een haar verlenging samen.

Opties haarwerk

Kleuren:
 Je kunt kiezen voor een V Part met een roots (uitgroei) kleur, highlights en mix-kleuren of alles samen. Bijvoorbeeld een V Part met twee verschillende gemixte kleuren blond met een uitgroei kleur en met highlights. Je haarstuk hoeft dus niet meer geverfd te worden, hierdoor blijft het haar nog langer mooi.

Lengtes :
Je kunt kiezen uit diverse lengtes, de standaard v part haarwerken zijn 50cm. Wil je langer of korter? Dat kan vanzelfsprekend ook. De Zuid Europees haarwerken kun je kiezen welke lengte we voor jou kunnen bestellen, veel al hebben we 30 cm,  45 cm of 50 cm op voorraad. De maagdelijk Europees haar, haarwerken gaan tot een max van 35cm.

Prijzen

Een haarwerk kost niet niks. Maar bij ons betaal je gegarandeerd de beste prijs voor het mooiste haar. Vergelijk onze prijzen met die van de concurrent, dit is een vergelijking met de zelfde kwaliteit producten.
Estee Paris standaard  V-Part van € 895,- voor € 795,-
Concurrent vanaf € 1.350,-
Estee Paris Zuid Europees Haar  V-Part € 1195,-
Concurrent vanaf € 1995,-
Estee Paris maagdelijk Europees Haar  V-Part € 1750,-
Concurrent vanaf € 2500,-
Estee Paris standaard V-Part Plus  € 1195,-
Concurrent vanaf € 2.395,-
Estee Paris Zuid Europees Haar V-Part Plus  € 1395,-
Concurrent vanaf € 2995-,

Garantie

Wij geven alleen bij gebruik van de juiste haarverzorging (door ons aanbevolen haarverzorging ( Estee Paris) 6 maanden garantie op het haarwerk. Tevens vervalt de garantie wanneer het haarwerk is gekleurd.


De waardering van www.esteeparis.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.