De Zomer Haartrend 2018

De Zomer Haartrend 2018

De nieuwste trend uit Amerika is de V-Part. De V-Part is een haarstuk welke in een handomdraai extra volume vanaf de aanzet tot in de punt van het haar creëert.

De V-Part is een haarstuk waar de V-vorm uit de voorkant van het haarstuk is gesneden. Dit met als doel dat het eigen haar wordt afgedeeld in de V-vorm, gelijk aan het uitgesneden deel van het haarstuk. Deze afdeling is aan de voorkant boven op het eigen hoofd. Door deze unieke afdeling ziet niemand dat je een haarstuk draagt. Een V-Part oogt zo natuurlijk doordat je eigen haargrens zichtbaar is en niet die van een haarstuk.

Naast de de V-Part is er ook de V-Part Plus. Deze creëert volume maar heeft extra veel haar waarmee je gelijk een haarverlenging mee creëert. De V-Part is enkel voor volume en de V-Part Plus is voor volume met een haarverlenging er aan vast.

Deze unieke afdeling hebben wij ook toegepast op onze pruiken. Naast de Front Lace en Full Lace Wig hebben wij maar ook een V-Wig in ons assortiment voor een zo natuurlijke mogelijke uitstraling. Dus als jij deze zomer je haar los draagt of opsteekt, het maakt niet uit.

Want niemand die het ziet

Share this post


De waardering van www.esteeparis.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.