Ontdek met Estee Paris hoe je V-part haarstukken plaatst, de ultieme oplossing voor extra volume van aanzet tot in de punten. Een ‘V’-vormige haarstuk is ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de eigen haargrens en scheiding, waardoor een onzichtbare overgang ontstaat. Ideaal voor iedereen die droomt van een vollere bos haar of kampt met dunner wordend haar bij de kruin. Met Estee Paris wordt elke haar wens werkelijkheid. Lees verder en ontdek hoe je dit prachtige haarstuk van Estee Paris gemakkelijk kan plaatsen.

Waarom kiezen voor een V-Part?

Of je nu een oplossing zoekt voor haarverlies of het dunne haar wilt omtoveren tot een volumineuze coupe, een V-part biedt comfort, stijl, en een onzichtbare integratie met het eigen haar.

Voordelen van een V-part haarstuk:

  • 100% Echt Haar: Onze V-part haarstukken zijn vervaardigd uit 100% Filipijns echt haar, zorgvuldig geselecteerd en double drawn voor die extra volle uitstraling.
  • Comfort en Praktijk: Elke V-part is volledig hand geknoopt en gemaakt van een hoogwaardige lace, wat zorgt voor een comfortabele draag ervaringย  zonder irritatie.
  • Veelzijdig en stijlvol: Aanpasbaar aan jouw wensen, de V-part van Estee Paris kan gewassen, gestijld, en zelfs ingekleurd worden om perfect bij jouw look te passen.

Hoe plaats je een V-Part in 5 eenvoudige stappen

Stap 1: Voorbereiding

Gebruik een puntkam om je natuurlijke scheiding uit te breiden naar een V-vorm, van bijna het uiteinde van je wenkbrauwen tot het hoogste punt van je hoofd. Zet het afgedeelde haar vast met een clip.

Stap 2: Creรซer volume

Toupeer de aanzet van de V-vorm lichtjes en voeg wat volumepoeder of droogshampoo toe voor extra stevigheid.

Stap 3: Plaats de V-Part

Bevestig de V-Part hairextension van Estee Paris op je hoofd door de clips vast te zetten, rekening houdend met je voorkeur voor een zijscheiding of middenpartij. Schuif de tanden van de clips onder je eigen haar en sluit de clips, eerst de twee voorste en daarna de twee achterste.

Stap 4: Werk het af

Laat het vastgezette haar los zodat het natuurlijk over de V-Part hairextension valt, waardoor het haarstuk onzichtbaar wordt. Neem een deel van je eigen haar, toupeer deze lichtjes en kam het naar achteren over de V-Part heen, zodat het haarstuk volledig blendt met je natuurlijke haar.

Stap 5: Personaliseer de stijl

Nu is het jouw moment om te schitteren. Style het haar met de V-Part hairextension van Estee Paris zoals jij het het liefst ziet, van stijl haar tot krullend. Het voorste deel kun je naar wens modelleren, bijvoorbeeld met een scheiding of geheel naar achteren gedragen. Spray er een beetje haarlak over en niemand zal zien dat je een haarstukje draagt. Zo creรซer je snel en eenvoudig een volle bos haar van aanzet tot in de punt.

Uitleg van hoe een V-part haarstuk geplaatst wordt

V-part haarstukken van Estee Paris

Bij Estee Paris staan we bekend om onze hoogwaardige haarverlengingsoplossingen. Onze V-part haarstukken van 50 cm zijn perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een subtiele en elegante manier om hun haar te verlengen. Deze haarstukken zijn gemaakt van 100% natuurlijk haar, bekend om zijn zachte textuur en schitterende glans, en bieden een verfijnde en volumineuze uitstraling.

Subtiele verlenging en natuurlijk volume

Met een lengte van 50 cm bieden de V-part haarstukken extra volume. Ga je voor de V-part haarstukken XL 50cm, dan creรซer je niet alleen volume, maar ook extra haarverlenging. Ze zijn geschikt voor dagelijks gebruik en geven een extra touch aan je kapsel voor speciale gelegenheden. Verkrijgbaar in diverse tinten om naadloos aan te sluiten bij jouw haarkleur.

Onze haarstukken zijn zorgvuldig geselecteerd en gemaakt van 100% Filipijns (Remy gesorteerd)ย  echt haar, wat zorgt voor een consistente dikte van wortel tot punt. Dit garandeert een natuurlijke uitstraling en langdurige zachtheid.ย  We hebben gekozen voor Filipijns haar, omdat dit zachter en mooier is dan Aziatisch haar.

Voor en na: een wereld van verschil

Een V-part haarstuk van Estee Paris zorgt voor een natuurlijke, volle haardos die naadloos in je eigen haar blendt. Het verschil tussen voor en na laat duidelijk zien hoe effectief onze producten zijn in het creรซren van een vollere en natuurlijker uitstraling.

“Bij Estee Paris geloven we in de kracht van eenvoudige oplossingen voor een prachtige, volle haardos. Wil je graag nog meer tips & tricks ontvangen? Stuur ons dan een mailtje!”
Marie-Anne Oprichter van Estee Paris

Professioneel verzorging van V-part haarstukken

Bij Estee Paris geloven we in de kracht van hoogwaardige haarverlenging. Onze V-part haarstukken zijn zorgvuldig ontworpen om je natuurlijke schoonheid te versterken. Voor optimale resultaten met je V-part of Clip-in hairextensions, raden we je aan deze tips te volgen om je haarstukken in topconditie te houden.

Aanbevolen verzorgingsproducten

Wij adviseren voor het verzorgen van jouw haarwerk de volgende producten te gebruiken:

Let op: Gebruik van niet-geadviseerde producten kan de garantie van 6 maanden ongeldig maken.

Het wassen van V-part haarstukken

  1. Borstel eerst het haarwerk uit met een hairextension borstel.
  2. Haal de haren die tussen de clips zitten weg en sluit eventuele clips van het haarwerk.
  3. Voeg de geadviseerde shampoo toe aan koud tot lauwwarm water en laat het water een beetje schuimen.
  4. Leg het haarwerk in het water en laat het enkele minuten weken.
  5. Wrijf de haren niet tegen elkaar wanneer het haarwerk in het water ligt.
  6. Spoel het haarwerk met koud tot lauwwarm water van boven naar beneden uit.
  7. Rol het haarwerk voorzichtig droog in een handdoek, zonder uit te wringen of te wrijven.

Conditioneren van het haarwerk

  1. Verdeel de geadviseerde Mask in het handdoekdroge haar tot in de punten.
  2. Spoel het haarwerk met koud tot lauwwarm water van boven naar beneden uit.
  3. Rol het haarwerk voorzichtig droog in een handdoek, zonder uit te wringen of te wrijven.
  4. Borstel het haarwerk van punt tot aanzet voorzichtig in het gewenste model.
  5. Breng de Estee Paris Argan Olie aan op handdoekdroog haar en spoel het NIET uit.

Drogen van V-part haarstukken

  • Plaats het handdoekdroge haarwerk op een pruikenstandaard* om verder te laten drogen.
  • Gebruik een luchtdoorlatende pruikenstandaard, geen piepschuimen standaard.
  • Laat het haarwerk bij voorkeur een nacht lang aan de lucht drogen.

Het borstelen van V-parts

  • Voeg dagelijks een klein beetje Argan Olie toe aan het haarwerk om uitdroging te voorkomen.
  • Gebruik altijd een hairextension borstel voor het borstelen.
  • Trek niet aan de haren van de pruik om schade aan het montuur te voorkomen.
  • Ontwar eventuele knopen voorzichtig met de hand.
  • Begin bij het borstelen van lang haar altijd onderaan en houd het bovenste deel vast om te voorkomen dat haren uit het montuur worden getrokken.

V-parts fรถhnen en stijlen

  • Droog fรถhnen van jouw haarwerk wordt niet geadviseerd, maar mocht je dit toch willen, doe het dan alleen op de koude stand.
  • Is jouw haarwerk luchtgedroogd, voeg dan een kleine hoeveelheid Argan Oil toe aan het haar zodat je het aansluitend in model kunt brengen en polijsten. Hierdoor sluiten de haarschubben weer mooi en krijgt het haar zijn natuurlijke glans terug. Zet de stijl- of krultang altijd op een lage temperatuur, bij voorkeur 160 graden, zodat het haar niet verbrandt.
  • Gebruik een vriendelijke en goed uitborstelbare haarspray.

Kleuren en permanenten van V-part haarwerk

  • Laat het haar altijd door een professional kleuren of permanenten.
  • Was het haarwerk minstens รฉรฉn keer voordat het gekleurd kan worden.
  • Ontkleur het haarwerk nooit! Alleen donkerder kleuren met maximaal 3% waterstofperoxide.
  • Kleuren is altijd op eigen risico en de garantie vervalt hiermee.
  • Permanenten wordt niet geadviseerd en is altijd op eigen risico; de garantie vervalt hiermee. Indien u kiest voor permanenten, neem dan dunne plukjes op.

Jouw haarwerk of pruik is nu weer helemaal fris, schoon en klaar voor gebruik!

Alle genoemde producten zijn verkrijgbaar in de webshop van Estee Paris en leverbaar binnen รฉรฉn werkdag indien voorradig.

Wat kost een V-Part haarstuk?

De kosten voor een V-part haarstuk van Estee Paris zijn afhankelijk v het type haarstuk dat je kiest. Voor een standaard V-part haarstuk van 50 cm is de prijs โ‚ฌ739,- (ex. BTW). Voor de V-part haarstukken XL 50cm hanteren we een prijs van โ‚ฌ1.070,- (ex. BTW). Dit is inclusief de hoogwaardige kwaliteit van 100% natuurlijk haar en de zorgvuldige selectie van Remy gesorteerd haar. Bekijk onze productpagina voor meer informatie en om jouw perfecte V-part haarstuk te bestellen.

Ontdek onze V-parts

Zorg voor een hele nieuwe look met Estee Paris

Met een V-part van Estee Paris gaat men vol vertrouwen de deur uit, elke dag weer. Onze missie is om iedereen te voorzien van de haaroplossingen die hij of zij nodig heeft om zich de beste versie van zichzelf te voelen. Ontdek vandaag nog hoe een V-part look je leven kan veranderen.

Ontdek onze V-parts