Estee Paris

Over Ons

Wij zien het als ons belangrijkste doel onze hairextensions, tape extensions en/of haarwerken/haarstukken te vervaardigen van de hoogste kwaliteit. Met als doel, onze producten te verkopen voor een eerlijke prijs. Door onze meer dan 20 jaar ervaring in de haarbranche, onze opgedane kennis en ons wereldwijd netwerk in gezet te hebben, werken wij alleen maar samen met de beste leveranciers.

Estee Paris wil de branche graag transparanter maken door eerlijke informatie te geven over de herkomst van het haar.  Door groot in te kopen, de marges laag te houden kunnen we ook die eerlijke prijs aan u bieden.

Qua dienstverlening onderscheiden wij ons door blijvende persoonlijke aandacht voor klant en ons haar. De klant zal nooit een nummer worden, maar blijft voor ons een uniek mens met unieke behoeften. Dat is wat ons werk ook zo geweldig maakt. Bij Estee Paris krijgt de klant ook niet te maken met abonnementen of absurde winstmarges. Wij geloven in eerlijk zaken doen, waarbij een hoge kwaliteit van haar en service zorgt voor een lange duurzame relatie.

 

Liefs Teame Estee Paris, Only Hair.

De waardering van www.esteeparis.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.