Advies en verzorging voor stralende Hairextensions

Lieve klanten,

Bij Estee Paris begrijpen we hoe belangrijk het is om je haar met liefde en zorg te behandelen, zodat het gezond, glanzend en stralend blijft. Ontdek onze waardevolle adviezen en verzorgingstips met behulp van onze Estee Paris Shampoo, Masker en Arganolie.

Advies en Verzorging Hairextnsions Shampoo.

Begin je haarverzorgingsroutine met onze Estee Paris Shampoo. Breng de shampoo aan op nat haar, masseer zachtjes in de hoofdhuid naar de punt van het haar en spoel grondig uit. Herhaal indien nodig. Onze shampoo reinigt op milde wijze en helpt het haar te revitaliseren.

Advies en Verzorging Hairextensions Mask.

Verwen je haar met het Estee Paris Masker. Breng na het wassen een royale hoeveelheid masker aan op handdoekdroog haar. Concentreer je op de lengtes en punten. Laat het masker enkele minuten intrekken en spoel vervolgens grondig uit. Het masker voedt en herstelt het haar, waardoor het zijdezacht en glanzend wordt. Vermijd het aanbrengen van Mask op de bevestigingspunten.

Advies en Verzorging Hairextensions Argan Oil.

De Argan Oil van Estee Paris geeft je haar een extra boost. Breng een paar druppels aan op droog of vochtig haar en verdeel gelijkmatig. De Argan Olie voedt, hydrateert en beschermt het haar tegen beschadiging door hitte en omgevingsfactoren. Het zorgt voor een gezonde glans en maakt het haar handelbaar. Tevens Is de Argan Oil een hittebeschermend product en beschermt de hairextensions bij het stylen met warmtetools en andere styling tools.

Algemene tip Verzorging vd Hairextensions

  1. Regelmatige verzorging: Geef je haar regelmatig de aandacht die het verdient. Was het niet te vaak om de natuurlijke oliën te behouden. Gebruik hittebeschermende producten bij het stylen met warmtetools en andere styling tools. Vermijd overmatig gebruik van stylingproducten. Knip regelmatig de gespleten haarpunten voor gezonder uitziend haar.
  2. Behandel je hairextensions met tederheid. Borstel ze voorzichtig, beginnend bij de punten en werk geleidelijk naar boven. Gebruik een extensionsborstel om klitten en trekken te voorkomen.
  3. Voeding en hydratatie: Net als natuurlijk haar hebben hairextensions vocht en voeding nodig om gezond en glanzend te blijven. Gebruik de hoogwaardige haarverzorgingsproducten van Estee Paris die speciaal zijn ontwikkeld zijn voor hairextension.
  4. Schoonheid tijdens de nacht: Draag ‘s nachts een vlecht, losse paardenstaart of gebruik een zijden of satijnen kussensloop om wrijving te verminderen en klitten te voorkomen. Word wakker met prachtig, klitvrij haar.
  5. Weerbestendige bescherming: Bescherm je hairextensions tegen de elementen ook met de ArganOil van Estee Paris. Bedek de extensions bij blootstelling aan zonlicht, zeewater of chloorwater. Spoel je hairextensions grondig af na blootstelling om eventuele residuen te verwijderen.
  6. Regelmatige controles: Plan regelmatig een afspraak bij je hairextensionspecialist voor controle en onderhoud. Zij kunnen ervoor zorgen dat je hairextensions op de juiste manier worden bijgewerkt en eventuele losse tapes opnieuw worden bevestigd.

Bij Estee Paris staan we altijd klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij de verzorging van je hairextensions. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je hairextensions stralend blijven en je de ultieme glamoureuze look geven.

Klik hier voor de verzorging producten van Estee Paris

 

haarverzorging hairextensions

haarverzorging hairextensions

De waardering van www.esteeparis.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.