Gratis verzending vanaf 100,-
Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis
hulp nodig? Neem contact op
Inschrijven voor cursus Cursussen Tape extensions

Inschrijven voor cursus

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.

Cursussen Tape extensions

Ontworpen voor de Hairstylisten die na het volgen van de Hairextensions cursus als aanvulling in รฉรฉn dag de Tape Extensions techniek willen leren!

Deze cursus is perfect voor hairstylisten die na het volgen van de Hairextensions cursus hun vaardigheden willen uitbreiden met de Tape Extensions techniek. Net als bij de hairextensions cursus, bieden we een persoonlijke aanpak met 1-op-1 of maximaal 1-op-2 training van een ervaren trainer. Dit zorgt ervoor dat je de technieken snel en professioneel onder de knie krijgt.

Ook bij de Tape Extensions curses is onze ervaring na 20 jaar les te hebben gegeven dat de aandacht en de begeleiding in een cursus als deze essentieel is om professioneel aan het werk te gaan in een salon. Daarom hebben we besloten om de Tape Extensions cursus in privรฉlessen aan te bieden. Hierdoor krijg jij de volledige aandacht en begeleiding die je nodig hebt om jouw klanten in de salon echt blij naar huis te laten gaan.

Over de training Planning

Ons doel met de opleiding

Ons doel met de opleiding is simpel: we willen dat jij prachtige haarverlengingen creรซert en tevreden klanten hebt die steeds weer terugkomen omdat ze blij zijn met jou als hairstylist en met de Tape Extensions van Estee Paris. We streven ernaar om jou de vaardigheden en ondersteuning te bieden die je nodig hebt om uit te blinken in je vak.

Gratis nazorg training Tape Extensions

Als aanvulling hebben we de Nazorg Training Tape Extensions geรฏntroduceerd. Dit betekent dat je via onze app direct support kunt inschakelen als je vragen of problemen tegenkomt. Onze ondersteuning is snel en efficiรซnt. Mocht deze support niet voldoende zijn, dan bellen we je โ€“ met of zonder beeldscherm โ€“ om je te helpen het gewenste resultaat te bereiken.

Eerste dag deel โ€“ Theorie

  • Voorbehandeling van het eigen haar.
  • Wanneer wel of geen tape extensions gebruiken.
  • Het bepalen van het aantal benodigde tape extensions, kleur en lengte.
  • Indeling van het hoofd.
  • Het plaatsen van tape extensions.
  • Advies en verzorging.

Tweede dag deel โ€“ Praktijk 1:

  • Praktisch oefenen met het plaatsen van tape extensions op een oefenhoofd.
  • Oefenen met het knippen en snijden van de tape extensions.
  • Verwijderen van tape extensions.

Derde dag deel โ€“ Praktijk 2:

  • Het bepalen van het aantal benodigde tape extensions, kleur en lengte.
  • Het plaatsen van een volledige haarverlenging op je eigen meegenomen model.
  • Knippen, snijden en fรถhnen van de extensions.

Veelgestelde vragen

Wat leer ik tijdens de Cursus Tape Extensions?

Tijdens de Cursus Tape Extensions leer je alle benodigde technieken om tape extensions professioneel te plaatsen. De cursus omvat zowel theorie als praktijk, inclusief de voorbehandeling van het haar, het bepalen van de juiste hoeveelheid tape extensions, kleur en lengte, en de plaatsingstechnieken. Daarnaast leer je ook knippen, snijden en het verwijderen van tape extensions.

Hoe lang duurt de Cursus Tape Extensions?

De Cursus Tape Extensions duurt รฉรฉn volledige dag, van 10:00 tot 17:00 uur. Dit omvat intensieve 1-op-1 of maximaal 1-op-2 training, zodat je de volledige aandacht en begeleiding krijgt van een ervaren trainer.

Wat gebeurt er na de inschrijving voor de cursus?

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met alle details over de cursus, inclusief de locatie, wat je mee moet nemen en de dagindeling. Ook ontvang je een link naar de app voor nazorg support. Onze klantenservice neemt contact met je op om eventuele vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent.

Wat is de kostenstructuur van de cursus?

De kosten voor de Master Class Tape Extensions bedragen โ‚ฌ250 exclusief btw. Dit bedrag omvat de volledige dag privรฉtraining, individuele coaching, theorie- en praktijklessen, en een certificaat. Eigen modellen en tape extensions voor de modellen zijn niet inbegrepen. Voor slechts โ‚ฌ125 extra kan een collega of medewerker samen met jou deelnemen aan de cursus.

Waar vindt de Cursus Tape Extensions plaats en wat moet ik meenemen?

De cursus vindt plaats op Polmanweg 43a, Haaksbergen. Er is parkeergelegenheid op het terrein. Je moet zelf een model meenemen voor de praktijkoefeningen. Voor vragen en verdere details kun je contact met ons opnemen via info@esteeparis.com of telefonisch.

Wat is de Nazorg Training Tape Extensions?

De Nazorg Training Tape Extensions biedt je extra ondersteuning na de cursus. Via onze app kun je direct support inschakelen als je vragen of problemen tegenkomt. Als de app-support niet voldoende is, zullen wij je bellen om je verder te helpen, zodat je altijd het gewenste resultaat behaalt.

Klanten geven ons een 9.8
Gratis verzending vanaf 100,-
Voor 14:00 besteld, volgende werkdag in huis