Kleur-Sample Estee Paris 3 warm bruin.

ESTEE PARIS

ONLY HAIR

Hairextensions

 

De hairextensions van Estee Paris zijn gemaakt van de mooiste echte haren wereld wijd leverbaar. Al onze hairextensions zijn Remy gesorteerd. Dit houd in dat alle haarschubben de zelfde natuurlijke richting in zijn gesorteerd zodat het haar niet kan gaan klitten. Ook zijn alle Hairextensions van Estee Paris Double Drawn. Dit houd in dat onze haren mooi vol zijn van aanzet tot in de punt. Dit is nodig om een mooie volle haarverlenging te kunnen creëren. Onze Hairextensions zijn mooi vol, vaak veel voller als de meeste merken van onze concullega’s.

 

De Hairextensios zijn standaard leverbaar in de 30, 40, en 50cm. Maar ook maatwerk is mogelijk, wij kunnen voor jou de hairextensions ook laten maken in de 60 en of 70cm. Hier zit wel een levertijd op van ongeveer 5 a 6 weken. Onze standaard lengtes zijn uiteraard gewoon op voorraad.

 

Nieuw is onze gehele nieuwe kleuren lijn voor zowel de Hairextensions als de Tape Extensions, met heel veel mix tinten, ash en nieuwe Ombre tinten. De nieuwe prachtige mix tinten die uit 2 of 3 kleuren bestaan hebben we voornamelijk gecreëerd zodat de Hairextensions van Estee Paris een prachtig natuurlijk resultaat geven. Onze haren hebben tenslotte ook bijna nooit exact 1 kleur. De nieuwe Ombre en Ash tinten uiteraard omdat dit de nieuwe trends zijn van dit moment. Wil je onze nieuwe kleuren in het echt zien, bestel onze nieuwe kleuren ring voor inkoop prijs, hier willen wij natuurlijk helemaal niet aan verdienen, wij proberen op deze manier de drempel zo laag mogelijk te houden voor u. Wil u snel en eenvoudig online jou hairexensions bestellen, KLIK DAN HIER om rechtstreeks naar onze webshop te gaan.

 

Liefs, Team
ESTEE PARIS

 

 

De waardering van www.esteeparis.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.