Estee Paris

V-Part Haarstuk

ONLY

HAIR

Estee Paris | V Part Plus | V Part XL | J Beverly Hills | 60 cm | Haarstuk

Hoe werkt een V-Part haarstuk

Onze V-Part van echt haar is een handgeknoopt haarstuk die je binnen een minuut tussen jou eigen hebt haar geplaatst. De V-Part is een haarstuk waar de V-vorm uit de voorkant van het haarstuk is gesneden. Dit met als doel dat het eigen haar wordt afgedeeld in die zelfde V-vorm als die van de V-Part. Jou eigen haardeel leg je dan over het haarstuk. Zo blijft het haarstuk onzichtbaar maar zie je wel jou eigen scheiding en de aanzet van jou eigen haar.

De V-Part is onzichtbaar

De afdeling van de V-Part is aan de voorkant boven op het eigen hoofd. Dit haarstuk oogt zo natuurlijk doordat je eigen haargrens en scheiding zichtbaar is en niet die van het haarstuk. Door deze unieke afdeling ziet niemand dat je een haarstuk draagt.

V-Part haarstukken op maat

Wil je de V-Part haarstuk geheel op maat? Dat kan ook. Wij leveren dan geheel naar wens een haarstuk op maat qua kleur, dichtheid, lengte en hoeveelheid haar.

En niemand die ziet dat je een haarstuk draagt!

Liefs, Team
ESTEE PARIS

Meer informatie over de V-Part

Onze V-part van echt haar is onschadelijk

Een V-Part haarstuk is onschadelijk voor je eigen haar en is veel makkelijker te plaatsen dan clip-in extensions. Het haarstuk is handgeknoopt en gemaakt van 100% echt haar en is verkrijgbaar in Indian Hair, Filipijns haar, Zuid Europees haar en Maagdelijk onbewerkt haar.
Met de V-Part wordt in een handomdraai extra volume vanaf de aanzet tot in de punt van het haar gecreëerd. Wil je nog meer haar? Estee Paris heeft zelf een V-Part Plus ontwikkelt welke volume geeft en een haar verlenging samen.

Opties haarwerk

De Opties in haarwerken zijn grenzeloos. Je kunt kiezen voor een V Part of voor een dicht haarstuk. Wij kunnen de haarwerken in alle maten en lengtes laten maken. In allle mogelijke kleuren of fairanten. Met een roots (uitgroei) of zonder. Kleuren, highlights en mix-kleuren of alles samen. Bijvoorbeeld een haarstuk met twee verschillende gemixte kleuren blond met een uitgroei kleur en met highlights. Jou haarstuk hoeft dus niet meer geverfd te worden, hierdoor blijft het haar nog langer mooi.

Opties voor lengtes haarwerken


Lengtes :
Je kunt kiezen uit diverse lengtes, de standaard v-part haarwerken zijn 50cm Van bijvoorbeeld de v-part Plus 50 en 60cm. Wil je langer of korter? Alle lengtes zijn mogelijk van 20 cm tot 70cm Dat kan vanzelfsprekend ook. De Zuid Europees haarwerken kun je kiezen welke lengte we voor jou kunnen bestellen, veel al hebben we 30 cm, 45 cm of 50 cm op voorraad. De maagdelijk Europees haar, haarwerken gaan tot een max van 35cm.

Prijzen

Een V-part haarstuk kopen kost niet niks. Maar bij ons betaal je gegarandeerd de beste prijs voor het mooiste haar. Vergelijk onze prijzen met die van de concurrent, dit is een vergelijking met de zelfde kwaliteit producten.
Estee Paris standaard V-Part van € 895,- voor € 795,-
Concurrent vanaf € 1.350,-
Estee Paris Zuid Europees Haar V-Part € 1195,-
Concurrent vanaf € 1995,-
Estee Paris maagdelijk Europees Haar V-Part € 1750,-
Concurrent vanaf € 2500,-
Estee Paris standaard V-Part Plus € 1195,-
Concurrent vanaf € 2.395,-
Estee Paris Zuid Europees Haar V-Part Plus € 1395,-
Concurrent vanaf € 2995-,

Garantie

Wij geven alleen bij gebruik van de juiste haarverzorging (door ons aanbevolen haarverzorging ( Estee Paris) 6 maanden garantie op het haarwerk. Tevens vervalt de garantie wanneer het haarwerk is gekleurd.


platinum blond hairextensions 60c

V-part Plus

Haarstuk Estee Paris

Estee Paris V-Part Haarstuk
Estee Paris | Haarstuk V-Part
De waardering van www.esteeparis.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.