Wimperserum

Estee Paris Eyelash Growth is de Rolls-Royce onder de wimperserums. Door gebruik te maken van het serum ga je de natuurlijke uitval van wimperhaartjes tegen. 

De wimperhaartjes zullen niet meer uitvallen, waardoor de wimperhaartjes blijven groeien. Jouw wimpers worden geleidelijk binnen 6 a 8 weken op een natuurlijk wijze langer, voller en sterker.

Het serum is er ook voor wenkbrauwen. Met het Estee Paris Eyebrow Growth Serum krijg je weer mooie, volle wenkbrauwen. Het serum zorgt ervoor dat de haartjes blijven groeien en er zullen ook nieuwe haren gaan groeien.
Je gebruikt het product éénmaal daags voor het slapen gaan en na verloop van tijd (6 á 8 weken) zullen jouw wenkbrauwen weer mooi vol en sterk zijn.
Met uitsluitend veilige ingrediënten (bevat geen bimatoprost)

Wimperserum Estee Paris
Wimper serum van Estee Paris geeft u de garantie dat bij dagelijks gebruik de levensduur van u wimpers zullen verlengen. Jou wimpers zullen dan niet na ongeveer 8 weken uitvallen en weer opnieuw haartje gaan groeien. Maar door het gebruik van ons wimper serum worden jou wimpers een keer zo oud, waardoor ook ongeveer een keer zo lang.

Eyelash Growth | Wimperserum | Estee Paris, U doet met ons flesje bijna een jaar en niet goed geld terug is onze garantie naar jou.

 Estee Paris wimperserum

Wie wil er geen lange wimpers?
De meesten van ons hebben allemaal al een keer plak wimpers of wimper extensions gehad.
Vaak veel te zwaar, veel te dik en veel te lang. Er zijn maar weinig mooie wimper extensions te vinden die er niet onnatuurlijk doen ogen.
Tot op de dag….. dat een arts er achter kwam dat de patiënten die hij behandelde met druppels tegen oog-staar, na een week of 8 allemaal lange wimpers hadden. Deze arts is samen met onze producent in zijn laboratorium aan de slag gegaan om ons mooie product te kunnen procesuren. Hier begon het leven van Estee Paris wimper serum.
In de loop van de jaren hebben we vele dames blij mogen maken. Degene die begonnen om ons serum waren zo enthousiast, prachtige mooie lange wimpers is het resultaat van ons wimper serum van Estee Paris.

De waardering van www.esteeparis.com bij WebwinkelKeur Reviews is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.