Herkomst haar

Herkomst haar | Estee Paris

Herkomst haar

Estee Paris is op zoek gegaan naar de herkomst van haar welk gebruikt wordt voor hairextensions en pruiken. Het is een wereld welke angstvallig voor ons verborgen wordt gehouden

Er zijn verschillende herkomsten van haar zo heb je Indian Hair, haar welk afkomstig is van Indiaanse vrouwen. Deze vrouwen doneren hun haar gratis aan de tempel en de Tempel verkoopt dit aan haar-handelaren. Dit levert de grootste Tempels gemiddeld 7 miljoen dollar op per jaar, de Indiaanse vrouw krijgt niks.

Dan heb je Vietnamees haar, deze vrouwen krijgen slechts 2/3 dollar voor hun prachtige lange haren. Omdat hun leef-omstandigheden vaak veel slechter zijn, nemen ze genoegen met minder geld. Want wanneer je in armoede leeft pak je elke kans om geld te verdienen aan. 

Een groot aantal merken die gespecialiseerd zijn in -goedkopere- haarwerken en extensions kiezen bewust voor slechtere kwaliteit haar. Dat kan ook niet anders als ze een product voor zo’n lage prijs verkopen, of juist extra veel marge willen hebben. Kortom de prijs van een product zegt tegenwoordig niks meer over de kwaliteit van een product. Helaas is het lastig om eerlijke informatie over de prijs, herkomst en kwaliteit van een haarwerk te vinden omdat er mensen worden uitgebuit.

Wij van Estee Paris willen graag deze wereld mooier maken en het klinkt erg cliché maar dit begint bij jezelf. Stel kritische vragen, wat is de herkomst van dit product, wordt dit gemaakt in een goede arbeidsomstandigheden, etc.?  Er zijn mensen die dit niet belangrijk vinden, wij van Estee Paris vinden dit aspect wel belangrijk.

Wij kiezen er bewust voor om de prijs eerlijk te houden. Niet alleen voor de consument maar ook voor de vrouwen die hun haar afstaan. Immers zonder die vrouw is er geen haar en geen haarwerk voor jou. Wees je er dus van bewust dat als jij een haarwerk koopt van 100 euro, deze niet kan gemaakt zijn van Indian hair of Europees haar. Dit is synthetisch, Chinees of verzameld Indian Hair. Je zult dus al na 3/4 weken het haarwerk kunnen weggooien. Goedkoop is zeker in dit geval duurkoop.

Bestel nu online jouw haarwerk, gespreid betalen behoort tot de mogelijkheid

Share this post


De waardering van www.esteeparis.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.