V Part Plus XL Haarstuk

V Part Plus Haarstuk Estee Paris

V Part Plus XL Haarstuk

Estee Paris heeft naast de V Part, zelf een V Part Plus XL ontwikkelt welke twee keer zoveel haar heeft als de gewone V Part. Wil je een haarstuk kopen voor meer volume én een haarverlenging? Dan is de V Part Plus XL voor jou de ideale oplossing!

De V Part is een handgeknoopt haarstuk die je binnen een minuut zelf boven op je haar plaatst. Het haarstuk is onschadelijk voor je eigen haar en veel makkelijker te plaatsen dan clip-in extensions. De V Part Plus XL is gemaakt van 100% echt haar en verkrijgbaar in Europees en Indian Virgin Hair. Wij hebben als enige in Nederland, de V Part in heel veel verschillende kleuren op voorraad. Je kunt kiezen voor een haarstuk met een roots (uitgroei) kleur, highlights en mix-kleuren of alles samen. Bijvoorbeeld met twee verschillende gemixte kleuren blond met een uitgroei kleur en met highlights. Je haarstuk hoeft dus niet meer geverfd te worden, hierdoor blijft het haar nog langer mooi. Gegarandeerd dat niemand ziet dat je een haarstuk draagt.

Wacht niet langer met het dragen van een haarstuk en geniet elke dag van een prachtige kapsel.

Het starterset van J Beverly Hills is nu extra voordelig geprijsd. Hierin zit alles wat je nodig hebt voor de juiste verzorging van jouw eigen haar en jouw haarstuk. Kijk nu in onze webshop voor jouw V Part https://www.esteeparis.com/product-categorie/v-part/

V Part Plus Haarstuk

V Part Plus Haarstuk

V Part Plus Haarstuk

Share this post


De waardering van www.esteeparis.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.4/10 gebaseerd op 5 reviews.