Aanbieding!

Estee Paris Argan Oil voor Haarwerk, Hairextensions, Tape extensions & eigen haar.

29,95

Argan Oil Estee Paris

Onze prijzen zijn excl BTW

 

 

Beschrijving

Estee Paris Argan Oil,

Estee Paris Argan Oil voed, geeft glans en hydrateert  jou eigen haar, en/of  jou hairextensions of  haarwerk. Door enkele druppeltje Estee Paris Argan Oil per dag  aan het haar toe te voegen, voelt jou haar weer heerlijk zacht.
Zowel hairextensions en of jou haarwerk krijgt niet de dagelijkse voeding via de hoofdhuid van uit jou talg klieren. Daarom is het van belang, dagelijks 1 a 2 druppeltjes  Estee Paris Argan Oil in het haar te verdelen, zodat het haar niet uitdroogt. Ook voorkom je gespleten haarpunten en geeft de Argan Oil elasticiteit aan het haar. Zo wordt het haar optimaal gevoed en hersteld.
Ook kun je de Argan Oil gebruiken als een live-in. Na dat je jou eigen haar, hairextensions of haarwerk hebt gewassen, verdeel je 1 klein pompje Argan Oil in het haar. De Argan Oil spoel je dan NIET uit! Je verdeeld de Argan Oil van uit de midden lengte tot in de punt van het haar. Dit geeft een intense extra voeding aan het haar. Vooral bij droog of en gekleurd haar. Dit hersteld de haarschubben en tevens ont-klit dit het haar.
Bekijk ook:

Estee Paris Mask: https://esteeparis.com/winkel/estee-paris-argan-oil-mask-hairextensions/

Liefs Team Estee Paris