Estee Paris Keratine Hairextensions 60cm kleur mix60c-6c

79,50

Estee Paris Keratine Hairextensions 60cm

Verpakt per 25 stuks.

Let op! de keratine hairextensions 60cm prijzen zijn excl BTW

6 maanden Garantie, bij aantoonbaar gebruik van de Estee Paris verzorging, Shampoo, Mask en Arganoil lijn.

Ruilen of retourneren alleen mogelijk in originele en onbeschadigde verpakking

Opruiming kan niet geruild of geretourneerd worden.

 

 

 

Beschrijving

Estee Paris keratine Hairextensions 60cm

De keratine hairextensions 60cm van Estee Paris zijn van uitzonderlijke kwaliteit en bieden je de mogelijkheid om te genieten van prachtig lang haar. Met een lengte van 60 cm, zijn deze hairextensions perfect voor wie op zoek is naar een weelderige en indrukwekkende haartransformatie.

De keratinebindingstechnologie die wordt gebruikt bij de hairextensions en zorgt voor een naadloze en duurzame bevestiging. Hierdoor blijven zelfs de haarextensions van 60cm stevig op hun plaats zitten en kunnen ze langdurig worden gedragen zonder te verschuiven of te beschadigen.

Met Estee Paris haal je niet alleen lange keratine hairextensions 60cm van topkwaliteit in huis, maar ook een merk dat zich inzet voor klanttevredenheid. Het team van Estee Paris streeft naar het leveren van producten die aan de hoogste normen voldoen, zodat je met vertrouwen kunt genieten van je nieuwe look.

Of je nu op zoek bent naar meer volume, lengte of een subtiele kleurverandering, de keratine hairextensions van Estee Paris bieden de veelzijdigheid om aan al je haarwensen te voldoen. Voeg een vleugje glamour toe aan je look en geniet van het zelfvertrouwen dat prachtig haar met zich meebrengt.

Meer info over hairextensions verzorgingsproducten: https://esteeparis.com/product-categorie/haarverzorging-haarwerken/