Verwijdervloeistof Hair & Tape Extensions 200 ml

12,81

Estee Paris verwijdervloeistof is ontwikkeld om de Hairextensions met bonding en de Tape Extensions eenvoudig te kunnen verwijderen.

Onze prijs van de verwijdervloeistof in excl BTW.

15,50 excl btw.

18,85 incl btw.

Levertijd 1 a 4 werkdagen

Beschrijving

Estee Paris Verwijdervloeistof,

Verwijderen hairextensions:
Spray een beetje verwijdervloeistof op de Bonding vd hairextensions. Laat de vloeistof even intrekken. Vervolgens knijp je met de verwijdertang de bonding los. Daarna kan je gemakkelijk de hairextensions uit het haar laten glijden.
De overige bonding dat in het haar is achtergebleven kun je rustig eruit kamen met een kam. De overige bonding dat in het haar is achtergebleven kun je rustig eruit kamen met een kam.

Verwijderen Tape Extensions:
Spray een beetje verwijdervloeistof op de aanzet vd tape. Laat deze even intrekken.
Haal voorzichtig de twee delen vd tape-extensions van elkaar af. Spray tussen door als er een opening is nog een beetje verwijdervloeistof. Zo laten de 2 delen vd tape extensions nog makkelijker los, zonder het eigen haar te beschadigen. Daarna kan je gemakkelijk de tape-extensions uit het haar laten glijden. De overige tape resten dat in het haar is achtergebleven kun je rustig eruit kamen met een kam.

Geschikt voor de merken:
Estee Paris Hairextensions & Tape Extensions
Great Hair Extensions
Di Biase Hairextensions & Tape Extensions
So.Cap Hairextensions & Tape Extensions

De inhoud van de verwijdervloeistof van Estee Paris is 200ml.

Houdt de verwijdervloeistof altijd buiten bereik van kinderen- Het product is licht ontvlambaar, pas daarom altijd op met vuur.
Indien je acryl nagels of nagellak op heeft raden wij je aan om handschoenen aan te doen tijdens het verwijderen. De verwijdervloeistof kan acryl nagels en nagellak verwijderen.

 

You've just added this product to the cart: