Tape-Extensions 20cm. Q3-16

29,50

Tape Extensions 20cm

Verpakt per 10 stuks.

Per Tape Extensions 4cm breed, 20 cm lang haar.

Onze prijzen zijn excl BTW.

Ruilen of retourneren alleen mogelijk in originele en onbeschadigde verpakking.

Opruiming kan niet geruild of geretourneerd worden.

Beschrijving

Tape-Extensions 20cm

Nieuw in onze collectie, de Tape-Extensions 20cm. Hoe vaak gebeurd het wel niet in de salons dat je alleen een volume behandeling wil en de extensions te lang zijn. Omdat de kortste lengtes meestal 30 of 40cm zijn en vaak zelfs nog langer: De 50cm. Wat gebeurd er dan? Ja dan gaat de schaar er in en worden er vele kostbare centimeters afgeknipt. Wij hebben nu de oplossing gevonden voor de klanten die graag Extensions willen kopen in een korte lengte. Nieuw: Tape-Extensions 20cm.

Maar wees niet bang, voor de dames onder ons die toch een haarverlenging willen, dat kan ook met deze Extensions tot 20cm. Wil je graag nog wat langer, dan hebben wij uiteraard ook nog de 30, 40 en 50cm in ons assortiment. Klik hier voor de mogelijkheden

Voordelen van Tape-Extensions 20cm

  • Een heel stuk voordeliger
  • Geen onnodige lengtes die afgeknipt moeten worden.
  • Perfect voor volume behandeling tot 20cm
  • Perfect voor haarverlenging tot 20cm
  • Herbruikbaar
  • Onzichtbaar mits de extensions goed geplaatst worden.
  • En een stuk minder schadelijk voor het eigen haar.
Garantie en onderhoud van de Tape-Extensions 20cm

U krijgt bij ons 6 maanden garantie op alle hairextensions systemen van het merk Estee Paris, mits u het haar onderhoudt volgens de advies en verzorging richtlijnen van Estee Paris. (deze wordt toegevoegd aan u pakket). Dit houdt onder andere in dat de Tape-Extensions 20cm moet worden onderhouden met de geadviseerde producten. Dit is de Schampoo, Mask en de ArganOil van Estee Paris. De producten zijn parabenen vrij en op basis van ArgainOil. ArganOil is het meest voedzame natuurlijk product voor natuur haar. De Extensions hebben deze extra voeding nodig. Normaal gesproken krijgt het haar deze voeding vanuit de talg klieren uit jou hoofdhuid. Maar met extensions is dit niet het geval omdat de tape aanhechting dit blokkeert. Deze benodigde voeding zult je nu zelf moeten toevoegen in de dagelijkse verzorging. Hierdoor worden de haren weer zacht en soepel en zullen de extensions ook veel langer mee gaan.

Was het eigen haar of die van jou klant eerst met een diep reinigende shampoo.

Shop hier de verzorging producten.

Liefs Team Estee Paris