Aanbieding!

V Part 50cm 3-16-60 warm blond mix.

639,00

V-Part Estee Paris – Jouw geheim voor onopgemerkte haardikte!

  • Let op: prijzen zijn exclusief btw.
  • Deze speciale prijzen zijn uitsluitend geldig in onze webshop.
  • Geniet van 6 maanden garantie bij aantoonbaar gebruik van de Estee Paris verzorgingsproducten, waaronder shampoo, conditioner en de Argan Oil lijn.
  • Ruilen of retourneren is alleen mogelijk in de originele en onbeschadigde verpakking.
  • Houd er rekening mee dat producten in de opruiming niet kunnen worden geruild of geretourneerd.

Wil jij niet alleen volume van aanzet tot in de punt. Maar ook een verlening er bij in. Dan is de V-Part plus voor jou de oplossing. Klik hier voor de V-Part Plus.

Beschrijving

V-Part Haarstuk Estee Paris – Jouw geheim voor moeiteloos volume!

Maak kennis met de V-Part Haarstuk Estee Paris, de ultieme oplossing voor het creëren van volume vanaf de aanzet tot in de punt, in slechts enkele seconden. Dit unieke haarstuk is voorzien van een V-vormige opening aan de voorkant, zorgvuldig uitgesneden om perfect te passen bij jouw eigen haarscheiding.

Hoe werkt het? Simpelweg verdeel je jouw eigen haar gelijk aan het V-vormige deel van het haarstuk. Vervolgens leg je jouw eigen afgedeelde haar over de V-opening van het haarstuk. Op deze manier zorg je voor een naadloze blend en een natuurlijke look.

 

In slechts 5 eenvoudige stappen plaats je moeiteloos jouw V-Part haarstuk.

Stap 1: Creëer een V-vormige scheiding in je eigenhaar, vanaf het uiteinde van je wenkbrauwenHoe plaats je een V-Part haarstuk tot het hoogste punt van je hoofd. Raadpleeg foto 1 (linksboven) voor referentie.

Stap 2: Open de clips van je V-Part haarstuk en plaats het op de scheiding die je zojuist hebt gemaakt. Bekijk foto 2 (midden-links) voor visuele ondersteuning.

Stap 3: Schuif de tanden van de clips onder je eigen haar en sluit de clips. Begin met de twee voorste clips en vervolgens de twee achterste clips.

Stap 4: Neem een deel van je eigen haar, toupeer het lichtjes en kam het naar achteren over je V-Part haarstuk, zodat het haarstuk volledig onzichtbaar wordt. Zie foto 4 (rechtsboven) voor een voorbeeld.

Stap 5: Het voorste deel van je eigen haar kun je naar wens stylen, bijvoorbeeld door een scheiding te maken of het volledig naar achteren te dragen. Zie foto 5 (linksonder) voor inspiratie. Een beetje haarlak erover en niemand zal kunnen zien dat je een haarstukje draagt. Op deze manier creëer je snel en moeiteloos een volle bos haar, vanaf de aanzet tot in de punt.