V-Part 50cm kleur 60ash platinablond ash blond.

739,00

V-Part haarstuk 50cm kleur platinablond ash blond. 60 ash

Prijs van de V-Part is excl. BTW.

Incl. Btw € 895-

Deze zilveren platina  blonde V-Part plaats je in een handomdraai. Dit haarstuk geeft je volume vanaf de aanzet tot in de punt. De V-Part is een haarstuk waar de V vorm uit de voorkant van het haarstuk is gesneden. Dit met als doel dat het eigen haar wordt afgedeeld in de V vorm. Gelijk aan het uitgesneden deel van het haarstuk. Deze afdeling is aan de voorkant boven op het eigen hoofd. Lengte 50cm | Kleur #60 zilver platina blond

Bekijk winkelwagen
Vergelijk

Beschrijving

V-Part haarstuk 50cm kleur platinablond ash blond. 60 ash.

In 5 stappen plaats je jouw V-Part eenvoudig en snel.

  1. Deel je haar af in een V vorm, van bijna uiteinde van je wenkbrauwen tot hoogste en middelste punt van je hoofd. Zie foto 1 (links boven aan).
  2. Open de clips en leg de V-Part op de afdeling die je gemaakt hebt. Zie foto 2 (middelste foto aan de linker zijde).
  3. Je schuift de tanden van de clips onder je eigen haar vast en sluit de clip. Eerst de twee voorste, dan de twee achtersten.
  4. Je neemt een deel van je eigen haar, toupeer deze licht en kampt deze naar achteren over de V-Part heen, zodat het haarstuk onzichtbaar word. zie foto 4 (rechts boven in)
  5. Het voorste deeltje haar wat over blijft kun je naar eigen wens moduleren, bijvoorbeeld een scheiding of deze ook geheel naar achteren dragen. Zie foto 5 links onder in. Een beetje haarlak er over en niemand die het ziet dat je een haar stukje draagt. Zo maak je snel en eenvoudig een volle bos haar van aanzet tot in de punt.
Zo plaats je een V-Part haarstuk
Zo plaats je een V-Part haarstuk