V-Part Plus 50cm kleur 60-8 MIX (60c-2)

987,60

V-Part Plus 50cm kleur 60-8 MIX (60c-2)

Prijs van de V-Part plus is excl. BTW.

Incl. Btw € 1295-

Met de Estee Paris V-Part Plus wordt in een handomdraai volume en een haarverlenging gecreëerd. De V-Part Plus is een haarstuk waar de V vorm uit de voorkant van het haarstuk is gesneden. Dit met als doel dat het eigen haar wordt afgedeeld in de V vorm. Gelijk aan het uitgesneden deel van het haarstuk. Deze afdeling is aan de voorkant boven op het eigen hoofd. Lengte 50cm | Kleur #60-8 80-20% MIX

Bekijk winkelwagen
Vergelijk

Beschrijving

In 5 stappen plaats je jouw V-Part haarstuk eenvoudig en snel.

  1. Deel je haar af in een V vorm, van bijna uiteinde van je wenkbrauwen tot hoogste en middelste punt van je hoofd. Zie foto 1 (links boven aan).
  2. Open de clips en leg jou V-Part haarstuk op de afdeling die je gemaakt hebt. Zie foto 2 (middelste foto aan de linker zijde).
  3. Je schuift de tanden van de clips onder je eigen haar vast en sluit de clip. Eerst de twee voorste, dan de twee achtersten.
  4. Je neemt een deel van je eigen haar, toupeer deze licht en kampt deze naar achteren over jou V-Part haarstuk heen, zodat het haarstuk onzichtbaar word. zie foto 4 (rechts boven in)
  5. Het voorste deeltje eigen haar wat over blijft kun je naar eigen wens moduleren, bijvoorbeeld een scheiding of deze ook geheel naar achteren dragen. Zie foto 5 links onder in. Een beetje haarlak er over en niemand die het ziet dat je een haarstukje draagt. Zo maak je snel en eenvoudig een volle bos haar van aanzet tot in de punt.

 

Hoe plaats je een V-Part haarstuk