Weft 50cm. 613 Ash

59,50

*50cm lang.

*30cm breed.

*25 gram.

*6 maanden garantie mits de geadviseerde verzorging producten aantoonbaar zijn gebruikt.

Onze prijzen zijn excl BTW.

Beschrijving

Weft 50cm van Estee Paris.

Onze Weft 50cm lang haar zijn mooie dunnen handgeknoopte banen van 100% Filipijns echt haar gemaakt. Omdat de aanhechting van de Hairweft subtiel geknoopt is, zijn deze ideaal voor de dames met fijn of dun haar. Het draag conform is minder zwaar, dus minder schadelijk voor het eigen haar en onzichtbaar te plaatsen. Deze kan bij elke type haar geplaatst worden. Voor de dames met fijn en dun haar gebruik je 1 baan haar per passé. Voor de dames die al van naturen een dikke bos haar hebben, kun je bijvoorbeeld 2 banen per passé plaatsen. De Weft zijn per stuk 30cm breed , 50cm lang en hebben 25 gram haar per baan.

Waarom hebben wij gekozen voor 30cm brede Weft?

De afdeling van de Weft 50cm is van oor tot oor binnen de haargrens. En over het algemeen niet breder dan 30cm. Wij werken het liefst met vele kleuren per klant. Zo kun je voor elke baan de gewenste kleur bestellenen en eindeloos variëren met de benodigde kleuren. Je zit dus niet vast aan 1 kleur voor een heel hoofd. Doordat de Weft dun en handgeknoopt is zijn de uiteinden makkelijk dubbel te vouwen waarbij je amper de verdikking voelt. Daarom zijn deze natuurlijk en onzichtbaar te plaatsen.

Garantie en onderhoud van de Weft 50cm

U krijgt van ons 6 maanden garantie op onze Weft 50cm lang.  Mits u het haar onderhoudt volgens de advies en verzorging richtlijnen. (deze advies en verzorging folder wordt toegevoegd aan u pakket). Dit houdt onder andere in dat onnze handgeknoopte Weft moet worden onderhouden met de geadviseerde producten. Dit is de Schampoo, Mask en de ArganOil van Estee Paris. De producten zijn parabenen vrij en op basis van ArgainOil. ArganOil is het meest voedzame natuurlijk product voor natuur haar. De weft heeft deze extra voeding nodig. Normaal gesproken krijgt het eigen haar zijn voeding vanuit de talg klieren uit de hoofdhuid. Maar met de Weft is dit niet het geval omdat de aanhechting dit blokkeert. Deze benodigde voeding zult je nu zelf moeten toevoegen in de dagelijkse verzorging. Hierdoor worden de haren weer zacht en soepel en zal deze ook veel langer mee gaan. Shop hier de verzorging producten.

Ruilen of retourneren alleen mogelijk in originele en onbeschadigde verpakking.

Opruiming kan niet geruild of geretourneerd worden.

Of meer willen weten over Estee Paris

 

Liefs team Estee Paris

Andere suggesties…